top of page

About 

"Surfing on the highest frequencies of all that exist

because I am in love with the colors of the Universe."

80F97FC3-77DB-4633-9A81-B3F8BF372C39_edited.jpg

Joni Christens

Founder of BY N'JOI

Hi Beautiful Soul,

 

Het Universum brengt de juiste mensen op je pad, dus dat je hier bent terecht gekomen is geen toeval!

 

Mijn naam is Joni Christens, het gezicht achter "BY N’JOI" en jouw Yoga instructor, Healer & Spiritual Mentor.

BY N'JOI staat voor JOY & ENJOY (the beauty of all there is) 'By Joni'.

Het is nooit te laat om te connecteren met het licht en de pure Universe liefde en essentie van het leven.

"Balance body, mind & soul in a holistic way" is een quote die je geregeld ziet terugkomen bij BY N'JOI.

In het leven draait het om de juiste balans te vinden en dit te behouden. Wanneer er balans is, is er harmonie; wanneer er harmonie is, is er rust; wanneer er rust is vind je geluk.

Alles is een vervlochten geheel van facetten die geconnecteerd zijn met elkaar. Body, mind & Soul zijn hiervan een deel en één geheel. Bovendien gaat dit veel verder en is eenheid alles wat bestaat... Ook rondom jou, en juist daarom kan ik je verder helpen en ondersteunen op jouw levenspad!


Al van kinds af aan ben ik geïntrigeerd door de fysieke en spirituele wereld. Pendelen, spreuken zingen, praten met mijn Guides en daarnaast fysiek actief zijn, zat er altijd in.

Er zijn heel wat signalen mijn pad doorkruist en mede dankzij meditatie en mijn Spirituele Guru die mij gebracht hebben tot mijn Life purpose en missie waarom ik hier op aarde ben. Op latere leeftijd, kriebelde het dan ook om te gaan ondernemen en te doen wat mijn missie hier op aarde is.

Ik ben oorspronkelijk opgestart als Reiki Master en deed al dieper spiritueel werk. Nadien heb ik mij mogen bijscholen als Internationaal, professioneel en gecertificeerd Yoga instructeur, waar ik intussen meerdere certificaten behaalde als RYT-200H, RYT-100, met naast het praktische werk een ruimere kennis in Guided Meditation en Breathwork.

Door het aanvoelen van je energie kan ik je de sessie aanbieden waar je op die moment het meeste nood aan hebt; hetzij fysiek, mentaal , emotioneel en energetisch. Zonder je dit opmerkt, of tenzij je hiervoor open staat kunnen we hierop dieper ingaan.

Meer , dan zomaar yoga....

Ik luister graag naar het verhaal van je ziel en kijk naar jou prana, aura en Energetisch systeem om je optimaal te ondersteunen, waarbij we dieper, bewust en soms onbewust, op het sub-conscicousness mind en de diepere layers van je body; fysiek, mentaal, emotioneel en Energetisch werken. (Inderdaad; ook fysiek, zoals chronische ziekten, slechte cellen, ontstekeningen kunnen ondersteund, vertragen en/of volledig geheald worden. Ook trauma's uit vorige levens.)

Het Universum kent geen tijd en ruimte. Dit is juist een illusie.

By n'JOI staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak, waar bewust gekozen is om ieder individueel persoon te ondersteunen in zijn noden en te werken naar de beste versie van zichzelf en terug met zijn/haar essentie te connecteren.

Yoga en het spiritueel werk is niet alleen relaxatie of een beetje fancy poses doen... Dit is eindeloos, dit is inner work, waar zelfrealisatie en je (onder-)bewustzijn op verschillende niveau's centraal staat.​

Bij BY N'JOI kan je terecht voor privé 1-op-1 begeleiding, kleine groepssessies, events , yoga voor bedrijven, teambuildings en retreats waar telkens gewerkt wordt volgens jouw blueprint en het individuele/ groep DNA.

 

"Let's tune-in the highest version of yourself and surf on the beauty of what life has to give. The essence."

Veel liefs, Namasté,

Joni ♥

Yoga

Gecertificeerd Yoga Teacher

Filosofie, Asanas,

Pranayama & Meditation 

RYT-200H 

Yoga Alliance International

Meditation

Gecertificeerd Guided Meditation Instructor

& Pranayama

RYT-100H

Yoga Alliance International

Reiki Healing

2e graad Usui Shiki Ryoho 

Reiki Healing

1e graad Usui Shiki Ryoho

Reiki Healing

 

The Reiki Alliance International

NLP

Diploma NLP

Met geregistreerd identificatienummer:

202204041034-69949-643893-282 (619)

bottom of page