top of page

Events & Business

BY N'JOI biedt een totaal ervaring waar jouw essentie en de essentie van het leven centraal staat. Mens en natuur worden terug in verbinding gebracht door middel van het energetisch systeem. Met BY N'JOI werk je op een diepere level van je hoger bewustzijn en onderbewustzijn, waardoor je zal ervaren om terug in het moment te leven, hier en nu.

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
Yoga Class Participants

Business O'Clock

Een well-being traject op maat binnen jouw bedrijf... Het is allemaal mogelijk!

Yoga wordt steeds populairder bij de bedrijven, zeker na de pandemie merken we dat het hoogtijd is om hierop in te spelen en te investeren in je bedrijf.

Meer onderzoeken tonen aan dat gelukkige werknemers een meerwaarde zijn voor hun organisatie.

Met yoga investeer je in de gezondheid en productiviteit van je werknemers. Zo draag je bij aan een positieve en efficiënte omgeving met een lager ziekteverzuim. Het is al langer bewezen dat yoga, breathwork en meditatie de tool zijn om mentale en fysieke klachten te ondermijnen. 

Met Yoga O'Clock kan je bij BY N'JOI een wekelijkse of maandelijkse sessie integreren op een vast moment, met hoge focus op stress management en life-/work balance, om zo balans en harmonie te bereiken in lichaam en geest.

48CFB8C8-06C8-4507-9158-DF2F10187E53_edited.jpg

Business & Teambuilding

Creëer een unieke ervaring door yoga & more te integreren op jou teambuilding of bedrijfsevenement.

By n’JOI biedt een totale beleving waar de essentie van wat is centraal staat. Hierbij worden bedrijfsevents & teambuildings afgestemd volgens het thema of noden van de groep, waarbij  Prana, Qi, Chi of de levensenergie geactiveerd wordt om zo balans en harmonie te creëeren op fysiek , mentaal, emotioneel en energetisch niveau om de beste versie van zichzelf te zijn.

Er wordt ervaren om terug in het moment te leven en stil te staan bij wat is , hier en nu. Hierdoor creëren we een betere focus , minder stress en meer energie.

 

Op jouw teambuilding neemt  “By n’JOI” je mee op reis door de wereld van Pranayama (ademhalingstechnieken); de Asanas (houdingen); Shavasana (relaxatie) en verschillende meditatievormen die je in connectie brengen met de beste versie van jezelf. 

ytt_juli2022 - 747_edited.jpg

Events

Heb je als creatieve ziel al eens out-of-the-box gedacht om jouw event in te kleden met een originele marketing stunt, om zo nieuwe producten voor te stellen en (potentiële) klanten aan te trekken?

Of heb je een event waar alles draait rond well-being, of misschien niet maar wens je wel om je klanten,, bezoekers,  vrienden of connecties in de watten te leggen met een moment om te herboren? 

Goed nieuws, want elk concept is mogelijk te combineren en te starten met Yoga BY N'JOI.

 

Ik luister graag naar jou concept;

Events kunnen geboekt worden voor business gerelateerde zaken. Bovendien kan je als particulier ook terecht bij BY N'JOI om jou activiteiten, bachelorettes of vrienden/vriendinnen moment te plannen.

 

Verrijk je energie en maak je klaar om nieuwe horizonnen te ontdekken en aan te trekken.

“YOGA CHITTA VRITTI NIRODHA”:

Controleer de fluctuatie van de mind om naar zelfrealisatie te gaan en de ultieme realiteit te ervaren .

Let's connect

Ik bespreek graag samen met jou wat je noden zijn en welke mogelijkheden er zijn binnen uw bedrijf of voor jouw event of teambuilding.

Alle sessies vinden plaats in het bedrijf zelf of op locatie van de organisator en kunnen eventueel voorzien worden op locatie waar BY N'JOI mee samenwerkt.

Voor meer informatie en offertes mail naar info@bynjoi.com

bottom of page