top of page

Private 1:1

Alle diensten zijn privé, 1-op-1 of in kleine groepen en gaan door aan huis of op de gekozen locatie.

Bij by n'JOI wordt persoonlijk gewerkt om je noden zo goed mogelijk in te vullen en om precies daarop te werken wat je lichaam, geest of ziel het meeste nodig heeft. Bovendien kan elke dienst afwijken als ik merk dat er anders en/of dieper gewerkt kan worden om efficiënt en effectief in connectie te komen met jouw Hogere zelf. 

Laat je leiden door je intuïtie en kies hieronder de aangeboden diensten onder Yoga&more en Energywork.

IMG_2999_edited_edited.jpg
IMG_2999_edited.jpg

" Als borstkankerpatiënt vernam ik half augustus 2022 dat ik terug hervallen was en een maand later opnieuw met chemotherapie  zou starten. De dokter voorspelde dat mijn tumorwaarde in tussentijd aanzienlijk zou stijgen en dat ik vervelende bijwerkingen zou hebben tijdens de chemotherapie.
Kort na de vaststelling kwam ik in contact met Joni via een vriendin. We startten meteen een Energetische Healing met twee doelen: mijn ziekte stabiliseren en mijn lichaam sterk genoeg maken om de chemotherapie aan te kunnen.... En we boeken succes!

Dankzij Joni is mijn tumorwaarde stabiel gebleven vóór de chemotherapie en inmiddels ondervind ik tijdens de chemotherapie geen negatieve bijwerkingen. Dankzij haar ben ik fysiek en mentaal voldoende sterk om terug te vechten.
Ik ben er absoluut van overtuigd dat Energy Healing Therapie een zeer waardevolle aanvulling is op de klassieke geneeskunde.

Dankjewel Joni! "

- Elke Stillaert -

bottom of page