top of page
Rock Maze

The Spiritual Path

Je bent op deze pagina terecht gekomen , opzoek naar Guidance, en dit ga ik je meegeven met de pure essentie vanuit mijn hart, naar jouw pure essentie.

De spirituele reis is een persoonlijke reis die we ondernemen om ons opnieuw te verbinden met onze ziel, ons authentieke levensdoel te vinden en onze ware natuur te belichamen. Het is een pad dat traditioneel wordt bewandeld door Mystici, Sjamanen, Heksen enzovoort. Tegenwoordig is het voor veel mensen het diepste verlangen en de hoogste roeping als soort om dit te kunnen ervaren, zeker in deze tijden van verandering waar we in het Aquariustijdperk een enorme energetische shift ervaren van een driedimensionale wereld naar een 5D bewustwording.

All About Spirituality

Een 'Spiritual Awakening' loopt niet van een leien dakje, zoals de meeste mensen dit denken. 

Spiritueel ontwaken is een proces en gaat meestal gepaard met ongemakken en 'suffering'. Hoewel, dit proces op een bepaalde manier ondersteunt kan worden door een Spirituele Healer, doordat er op de verschillende levels: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch licht en kracht bij gezet kan worden. Als resultaat van dit proces zijn veel mensen erin geslaagd om zaken van leven en dood, ernstige trauma's of andere zaken te overwinnen.

"There is no such a thing as a destination, The destination is your Journey. And the journey is everything we get."

De meeste mensen zijn vergeten vanwaar ze komen en waarom ze hier op aarde zijn. Bovendien missen ze de connectie met zichzelf en het leven vanuit hun Hogere zelf, hier en nu, door ganse dagen zich vast te houden aan gebeurtenissen uit het verleden of zich voortdurend de richten op de toekomst. Hierdoor ervaart men meestal pijnen, stress of voel men zich ongelukkig en verloren. Het fysieke, mentale, emotionele en energetisch lichaam gaat hier vervolgens op reageren in verschillende vormen, hetzij chronische ziekten, slechte cellen die aangemaakt worden, burn-out, depressie, etc. 

De meerderheid van de populatie hebben denkpatronen en gewoonten om te leven in een tekort, medelijden, angst, afzien enzovoort.

 

"Het is ons geboorterecht om te leven in overvloed in alle maten en vormen en daar help ik je graag mee."


Zodra je in connectie staat met jezelf verandert je hele wereldbeeld. Je begint een diepere betekenis in het leven te vinden en je ontdekt een aantal fundamentele dingen over jezelf. Je begint de noodzaak te begrijpen van constante introspectie om voortdurend aspecten van het zelf op te graven, zoals ervaringen en eventuele trauma's uit dit - of vorige levens. Zelfmeesterschap zal een prioriteit worden en je spirituele pad leent zich daartoe op een geweldige en zinvolle manier, waardoor je zal ervaren fysiek, als mentaal , emotioneel en energetisch sterker in je lichaam te staan en een diepere connectie te ervaren met je innerlijke wijsheid en power.

Als je persoonlijke vragen hebt over jouw Spiritual Path of bepaalde ervaringen die in je leven op komen te poppen , aarzel dan niet om contact met mij op te nemen of klik hieronder op Services en ga naar ENERGYWORK voor jouw ondersteuning en Spirituele Healing.

Ik luister graag naar het verhaal van jouw prachtige ziel en ik help je graag verder met licht en Universele Guidance om connectie te maken met jouw essentie en Hoogste versie van jezelf.

bottom of page